- Asbestipurkujen asiantuntijat Pirkanmaalla -

Asbesti­purkutyöt

Terveydelle vaarallinen asbesti pysyy hallinnassa vain luvan saaneiden asbestipurkujen ammattilaisten käsissä. 

Lue lisää

Asbesti­kartoitus

Ennen asbestipurkua kohteeseen on tehtävä alkukartoitus, jossa tutkitkaan rakenteet.

Lue lisää

Julki­sivujen puhallukset

Asbestia voi löytyä myös julkisivujen maaleista. Meillä on oikea menetelmä pesuihin ja maalinpoistoihin.

Lue lisää

- Asbestipurkujen asiantuntijat Pirkanmaalla -

Asbestipurkutyö Pirkanmaalla

Teemme asbestipurkutyöt Tampereelta koko maakuntaan

Asbesti on paljon käytetty rakennusmateriaali varsinkin 1920–1990-luvuilla käytetyissä taloissa. Asbestia löytyykin monista rakennusmateriaaleista, kuten eristeistä, laasteista ja massoista. Asbesti on terveydelle haitallista, mutta vasta siinä vaiheessa, kun rakenteet rikkoontuvat tai ne rikotaan esimerkiksi saneeraustarkoituksissa. Tällöin ilmaan saattaa levitä asbestipölyä.

Asbestipurku

Asbestipurkutyö on erityistä ammattitaitoa vaativaa työtä, ja vain luvan saanut, koulutettu taho pystyy tekemään asbestipurkutyöt turvallisesti. Tällainen yritys Gles Purku- ja Puhdistuspalvelu on! Teemme asbestipurkuja Tampereelta koko Pirkanmaan alueelle.

Asbestipurkutyö on aina ammattilaisen heiniä

Asbestipurkujen tekemiseen tarvitaan työsuojeluviranomaisen lupa. Lisäksi purkuja tekevällä henkilöllä on oltava tarvittava pätevyys, koulutus sekä laitteet ja varusteet asbestipurkutöiden suorittamiseen. Asbestipöly läpäisee tavalliset hengityssuojaimet, joten kotikonstein siltä ei voi suojautua.  Myös oman terveydentilan on sovittava työhön.

Asbestipurkutyöt alkavat kartoituksesta

Kun kiinteistössä ollaan aikeissa tehdä purkutöitä, on ensin tehtävä asbestikartoitus. Kartoituksessa selvitetään mahdollisen asbestin sijainti ja määrä sekä sen laatua ja pölyävyys. Huolellisen kartoituksen jälkeen asbestipurkutyöt suunnitellaan ja toteutetaan ammattilaisen turvallisin menetelmin. Luel isää asbestikartoituksesta.

Asbestipurkutyöt täydellä turvallisuudella

Huolehdimme kaikissa asbestipurkutöissä purettavan rakennuksen ja sen läheisyydessä liikkuvien, kuten myös työntekijöidemme turvallisuudesta. Käytämme purkuihin suunniteltuja erikoissuodattimilla varustettuja suurtehoimureita pölyn leviämisen ehkäisemiseksi. Asbestijätteet kuljetamme asiaan kuuluvasti jätteidenkäsittelylaitokseen.

Asbestin lisäksi teemme muiden haitta-aineiden, kuten home-, kreosootti- ja raskasmetallipitoisten materiaalien purut. Myös tavanomaisemmat purkutyöt onnistuvat. Ota yhteyttä, niin katsotaan, mikäli kohteessasi tarvitaan asbestipurkua! Olemme niin kotitalouksien, kuntien kuin julkisen sektorinkin palveluksessa Tampereen ja koko Pirkanmaan alueella.