- Asbestipurkujen asiantuntijat Pirkanmaalla -

Asbesti­purkutyöt

Terveydelle vaarallinen asbesti pysyy hallinnassa vain luvan saaneiden asbestipurkujen ammattilaisten käsissä. 

Lue lisää

Asbesti­kartoitus

Ennen asbestipurkua kohteeseen on tehtävä alkukartoitus, jossa tutkitkaan rakenteet.

Lue lisää

Julki­sivujen puhallukset

Asbestia voi löytyä myös julkisivujen maaleista. Meillä on oikea menetelmä pesuihin ja maalinpoistoihin.

Lue lisää

- Asbestipurkujen asiantuntijat Pirkanmaalla -

Asbestikartoitus Pirkanmaalla

Lain edellyttämät asbestikartoitukset Tampereelta koko maakuntaan

Asbestikartoitus on tehtävä varsinkin 1920 - 1990-luvulla rakennettuihin kiinteistöihin, joissa asbestia on käytetty erilaisissa rakenteissa, kuten maaleissa, eristeissä ja laasteissa. Vuoden 2016 alussa voimaan tullut laki edellyttää, että kartoitus on suoritettava nimenomaan remontti- ja purkutöiden alkaessa. Jos asbestipöly pääsee leviämään purkuvaiheessa ilmaan, voi se aiheuttaa vakaviakin terveysongelmia. Meiltä saat luotettavat ja asiantuntevat asbestikartoitukset! Valtuutetut asbestitöiden ammattilaisemme palvelevat Tampereen sekä koko Pirkanmaan alueella. 

Asbestikartoitus selvittää mahdollisen asbestin sijainnin ja laadun

Asbestikartoituksessa tutkitaan rakenteissa olevan asbestin sijainti, sen määrä, laatu ja pölyävyys. Kartoituksen pohjalta laaditaan purkusuunnitelma ja työsuunnitelma työsuojeluviranomaisille. Sen tarkoitus on hallita sekä purkutöiden aikaisia että niiden jälkeisiä ympäristö- ja turvallisuusriskejä.

Jos siis aiot saneerata tiloja tai rakenteet ovat valmiiksi rikkoontuneet, ota meihin hetimiten yhteyttä ja tilaa asbestikartoitus. Mikäli kartoituksessa ilmenee asbestia, meiltä saat asianmukaiset asbestipurkutyöt. Palvelemme Tampereelta koko maakuntaan.